kortingzoeker.nl: Vergelijk aanbiedingen
De beste korting in uw buurt

Algemene informatie, Copyright en Disclaimer

Informatie

Kortinzoeker.nl geeft een wekelijks overzicht van de aanbiedingen van de Nederlandse landelijke supermarkten. Wekelijks worden deze in de loop van zondag en maandagochtend verzameld en op deze site gepubliceerd. We streven ernaar om voor maandagochtend 12:00 uur alle aanbiedingen voor die week opgenomen te hebben. Het kan zijn dat uw winkel nog niet opgenomen is, kijkt u dan later even weer: het kan soms even duren voordat alles verwerkt is.

We doen er alles aan om alle informatie op deze site accuraat te houden. Het kan zijn dat u tegen informatie aanloopt die niet klopt. U zou ons erg helpen wanneer u dit aan ons doorgeeft via het contactformulier. Kortingzoeker.nl is geheel onafhankelijk en niet gelieerd aan een van de winkels.

Copyright

Het idee achter deze internetsite, de inhoud van deze internetsite, de onderliggende database, de datastructuur, de door ons verzamelde gegevens en alle intellectuele rechten die daarmee samenhangen, zijn eigendom van imade it en worden beschermd door het Nederlands intellectueel eigendomsrecht. Deze eigendomsrechten mogen niet, geheel of gedeeltelijk, electronisch of anderzins worden gekopieerd, gereproduceerd, gedistribueerd in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van imade it.

Alle bedrijfsnamen, namen van producten en logo's waar naar in documenten wordt verwezen, zijn handelsmerken van hun eigenaren.

Disclaimer

Deze internetsite is gemaakt door imade it en is gericht op consumenten die in Nederlandse supermarkten hun boodschappen doen. Wij willen hen informeren over de prijzen die deze supermarkten vragen voor hun producten / aanbiedingen. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site, is het mogelijk dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die hieruit zou kunnen volgen.

Met het oog hierop wordt de gebruiker altijd aangeraden de informatie te controleren bij een andere bron.

Aan de genoemde prijzen en beschrijvingen kunnen geen rechten worden ontleend.

De informatie op de site wordt geregeld gewijzigd en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.